1262249050_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käynnistääkö vai eikö käynnistää,

kas siinä pulma.

Uuden vuoden kynnyksellä tervehdys täältä Ainukasta. Olen jo pitemmän aikaa ajatellut tällaista nukkekotivaihtorinkiä, vaan mahtaakohan olla kiinnostusta kenelläkään tulla mukaan?

Idea olisi tämä:

Kerran kuukaudessa antaisin tuunausaiheen sopivin määrittelyin, josta jokainen mukaan ilmoittautunut tekisi oman nukkekotiin sopivan tuunauksensa ja lähettäisi sen sitten vaihtoparilleen. Ajattelin, että rinki pyörisi siten, että siihen voi tulla mukaan tai hypätä pois, mutta minulla olisi joka kuukausi tieto siitä, ketkä olisi mukana, ja ketkä hypänneet pois, eli ringin emäntänä minulla olisi kaikkien mukana olevien yhteystiedot ja tilanne selvillä. Tuunauspari arvottaisiin joka kuukausi uudelleen, eli joka kuukausi ei omaa tuunausta lähetettäisi samalle henkilölle.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan rinkiin, niin laitahan kommenttia. Katson viikon, pari onko kiinnostusta ja ilmoitan sitten, käynnistyykö rinki vai ei!

EDIT: jonkin verran on jo kiinnostusta esitetty ja ajattelin, että jos kaikki tähän mennessä kiinnostuneet varmistava mukaantulonsa, aloittaisin tämän helmikuusta. Ensimmäiseksi tuunattavaksi olen ajatellut nukkea,  tai muuta nukkekodin hahmoa, jonka voi lähettää tavallisessa kirjekuoressa). Tulehan mukaan, jos yhtään kiinnostaa jakaa ajatuksia ja ideoita muiden nukkekotilaisten kanssa.