Ainukan tuunausringissä lähetin taulut Marja-Leenalle. Koska hän on jo saanut taulut, voin julkaista kuvan näistä ja kertoa hieman, kuinka talut tein.

Ensinnäkin kuvat on leikattu käsityökuvastosta. Tilhitaulun tein ihan pahville. Kehykset on kauraryyniä, jotka on siis ensin liimattu, kuivumisen jälkeen lakattu ja lakkaamisen jälkeen väritetty kullanvärisellä tussilla.

Kukkataulut on tehty napeista. Tilhitaulun pidikkeen tein väännetystä nupineulasta, kukkataulujen langanpätkistä. Kiinnitin ne kaksipuoleisella teipillä.

Minun täytyy varmaan ruveta tekemään enemmänkin tauluja, kun nämä onnistuivat näinkin hyvin, hieman pelkäsin, että en saa minkäänlaisia aikaiseksi.

-----

Tuikku puolestaan lähetti minulle nämä kaksi ihanaa lintutaulua.Kiitos Tuikku, samoin kuin kiitos tästä aivan ihanasta vaaleanpunaisesta niinikassista, saa nähdä, päätyykö tämä Kotokallion emännän torikassiksi, vai pikku koululaiselle.

Näiden lisäksi tein kaksi taulua Tainalle.

Pelargonitaulu on  tehty pahvitaustalle, kehykset kullattua kauraryyniä. Kuva leikattu käsityökuvastosta. Lakattu.

Joutsenlampi taulun tein ihan Tainan kahvilaa silmällä pitäen. Kehykset on tehty puulistoista, kulmissa hieman kauraryyniä, kultaus päälle ja lakkaus. Tämäkin kuva on käsityökuvastosta.

Taulujen tekoa ajatellen vinkkinä, niin vanhat käsityökuvastot ovatkin mitä oivallisinta materiaalia.

Taina teki puolestaan taulut paitsi Suville  niin extravaihtona Annevelle, joka tuli mukaan hieman myöhässä.