No jopas jotakin. Kyllä on Kotokalliolla nyt kovat kiireet ja tohinat, kun Akviliinalle ja Aaretille syntyi neljäs lapsi. Tapaus on vielä niin tuore, että onnelliset vanhemmat eivät ole ehtineet vielä edes nimeä tytölle miettiä. Tuttipullo kuitenkin on löydetty ja hyvä niin.

Kotokalliolla on ollut muutenkin kaikenlaista häslinkiä, sillä perheen lapset ovat yksi toisensa jälkeen olleet melkoisessa nuhassa ja kellarista on jouduttu kantamaan yksi jos toinenkin pullo mustaherukkamehua, jolla tauti onkin saatu tuota pikaa laantumaan.

Kaulimellekin olisi käyttöä, kunhan Akviliina taas on sen verran voimissaan, että jaksaa ruveta leipomaan pullaa ja leipää, ja niitähän kyllä kuluu, kun on yksi suu lisääkin ruokittavana. Onneksi on vielä Anttuuna-täti kyläilemässä ja Aaretti-isännän vanhemmatkin pihamökistään aina avittamassa, jos tarvetta on.

... ... ...

Mehupullot on tehty askartelusavesta muovailemalla ja värittämällä sitten tusseilla. Kontaktimuovia vielä pintaan ja tinapaperia kierretty pullon kaulaan.

Kaulin ja tutti ovat myös tehty askartelusavesta. Tuttipullon tuttiosa ja kaulimen päätynupit on tehty kiilleliimatuubista poistetuista varmuussulkijoista (ne pienet nupit varsinaisen korkin ja liimauskorkin alla). Itse en olisi älynnyt koko nuppien käyttöä, mutta sisarentyttöni Erja oli tässä taas käymässä ja askatelemassa ja hän teki ketsuppipullon sellaista hyödyntäen, joten kiitos vain Erjalle hienosta ideasta.