Jaa jaa! Laita lapsi asialle, mene itse perässä. Hemminki Ala-Kattelus tuumi harmissaan katsastaessaan apumiehensä jälkiä Tossunpohjassa. Tarkastuskierros nimittäin paljasti, että makuuhuoneessa oli tapahtunut jotain, mitä ei olisi saanut sattua ammattimiehelle, tapetin raidoitus oli mennyt nurinperin. No, eiköstä se näytä ihan hirsiseinältä. Kysyi apumies. Niin joo, jos olet joskus nähnyt siniset hirsiseinät, niin miksei. Hemminki sanoi. Ei tässä auta, uusiksihan se on tuo seinä laitettava, ja niin Hemminki lähetti apumiehen ruokatauolle ja ryhtyi itse tapetoimaan pieleen mennyttä seinää.

***

Tervetuloa, tervetuloa. Toivottaa Flo-neiti tulevan makuuhuoneensa ja ompelimonsa ovella. Täällä on vielä kovasti keskeneräistä, mutta jahkahan saadaan tänne huonekalut ja kaikki ompeluvälineeni, niin johan alkaa lyyti kirjoittaa, tai tässä tapauksessa Florence ompelemaan.

Florencen mallinukke on muovailtu cernit-massasta. Florencen itsensä puolestaan löysin kirpputorilta. Se oli alkujaan vaaleatukkainen, mutta en ollut oikein tyytyväinen nuken hiuksiin, joten pätkäisin ne pois ja liimasin langasta uudet hiukset. En tiedä, josko tässä ajan saatossa Florence kokisi hieman muitakin muutoksia. Tekisi hieman mieleni tuunata hänen kasvojaan, mutta saa nyt nähdä.