Kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana tuunausringissäni. Monia mukavia asioita ja hienoja tuunauksia on vaihdettu ja iloa saatu ja tutustuttu mineilyn ihmeelliseen maailmaan. Ajattelin, että  vielä yhden tuunauksen voisin järjestää tämän vuoden puolella ja katsoa sitten ensi vuonna, jatkaako vai ei. Joten tässä

Ainukan joulutuunaus.

Tuunataan jotain pientä ja jouluista, esim. ovikranssi, kuusenkoristeita, leivotaan pipareita, mitä nyt yllätystä pieni nukkekodin asukki nyt voikaan  joulupaketistaan löytää.

Ilmoittautumiset 15. marraskuuta mennessä.

Tuunaukset postitetaan hyvissä ajoissa ennen joulua (aika ilmoitetaan tarkemmin, jos vaihto järjestyy) , jotta ne on vaihtotoverilla ennen joulua ja tuunauksenhan voi aloitella jo ilmoittautuessaan.

Mukana:

Aino

Lorraine

Tuikku

 Anneve

Taina

Suvi

 

Joulutuunauksen vaihtojärjestys on seuraava:

Taina <=> Tuikku

Suvi <=> Lorraine

Anneve <=>Aino

Tuunataan siis jotain jouluista., mitä, sen saa kukin valita. Voit esimerkiksi leipoa, tehdä käsitöitä, kutoa, ommella, askarrella jotain pientä ja mukavaa  vaihtoparin nukkekotiin. Lähetettävän tuunauksen minimikoko tulitikkuaski ja maksimissaan kaksi tulitikkuaskia. Laitan vielä sähköpostia.

Tuunaukset on postitettava parille viimeistään perjantaina 10. joulukuuta.

OIkein hauskaa tuunausta!

Huom! Jostain syystä minulla on ollut hankaluuksia laittaa sähköpostia eräälle rinkiläiselle, laitoin nyt vielä toisesta sähköpostiosoitteesta ja toivon, että onnistui. Varmuuden vuoksi laitan kuitenkin tiedot vaihdosta  vielä kirjeitse kyseiselle henkilölle.